Пране на автотапицерия

Бързо обслужване

Експресно обслужване и удължено работно време при необходимост

Достъпни цени

Ние предлагаме най-добрите цени за почистващи услуги

Високо качество

Екип от опитни чистачи и гаранция за качественото почистване

Модерна техника

Използваме само професионална техника и качествени препарати

Почистване на автотапицерия

Професионално и висококачествено машинно пране и почистване на автомобили, бусове, камиони, автобуси, каравани, кемпери и други превозни средства.

За разлика от автомивките, ние идваме на посочен от Вас адрес. За да извършим услугата ни е необходим само достъп до ел.мрежа (контакт) в радиус от 50м.

Машинното пране на автотапицерия не е процедура, която може да се извърши в домашни условия или без помощта на специалист. За техниката се изискват предварителна подготовка, знания, професионални машини и препарати, както и богат практически опит. За качественото почистване на автотапицерията може да се доверите изцяло на нашите опитни специалисти от Clean Expert Sofia.

Стъпки при почистване на автотапицерия

1. Прахосмукиране с професионална и мощна прахосмукачка за отстраняване твърдите частици и прахта от седалките, пода, купето,  таблото, багажника и вратите.

2. Впръскване на препарат под налягане с нулбелизатор върху автотапицерията, като същевременно препарата се втрива. За отстраняване на силни замърсявания и петна се използват допълнителни продукти, които разтварят и най-упоритите замърсявания. Препарата се оставя да подейства няколко минути.

3. Изсмукване на цялата мръсотия и прах с помощта на екстракторна машина.След процедурата тапицерията остава леко влажна.Времето за напълно изсъхване е от 4ч до 12ч в зависимост от материята и околната температура.

4. По желание на клиента можем да направим и цялостно детайлно почистване на вратите, корите, таблото, всички пластмаси вътре в интериора, сенниците и всичко, което може да бъде достигнато и почистено.

Покриваме всички ваши нужди

С нас можете да се доверите на висококачествено почистване, извършвано с внимание към детайлите и съобразено с вашите индивидуални изисквания.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ