Пране на мека мебел

Бързо обслужване

Експресно обслужване и удължено работно време при необходимост

Достъпни цени

Ние предлагаме най-добрите цени за почистващи услуги

Високо качество

Екип от опитни чистачи и гаранция за качественото почистване

Модерна техника

Използваме само професионална техника и качествени препарати

Пране на диван София

Почистване на мека мебел

В Clean Expert Sofia разбираме колко важно е да имате чиста, свежа и безупречна мека мебел. Нашите екипирани специалисти и опитни професионалисти са тук, за да ви осигурят най-високо качество на услугата пране на мека мебел в град София. Професионално машинно и ръчно пране на мека мебел от което всеки има нужда. Ще бъдете впечатлени от това което нашите чистачи могат да постигнат за Вас. Всекидневната употреба на диваните, столовете, фотьойлите и матраците в дома Ви води до дълбоко натрупване на прах, мръсотия и акари в тъканта, което често води да алергии и неприятно усещане при употребата им. Редовното почистване на Вашите мебели в дома Ви удължава живота им, премахва натрупаната мръсотия и акари и те изглеждат свежи и чисти дълго време.

Пране на матрак в София

Почистването на меката мебел започва с оглед за определяне на материята и степента на замърсяване. Следва разпръскване на препарат с помощта на екстракторна машина и внимателното му втриване в тъканта, където той разгражда натрупаната мръсотия. Оглеждане и третиране на упоритите петна с професионални и щадящи тъканта и здравето Ви екологично чисти препарати, след което идва изпирането и изсмукването на цялата мръсотия и прах с помощта на екстракторна машина.

Нашите опитни чистачи ще се погрижат да отстранят всички лоши миризми, косми и урина от животни, петна от храни и напитки, тютюн, и всякакви други мръсотии от Вашите мебели. Като за целта използваме професионални машини и препарати.

Покриваме всички ваши нужди

С нас можете да се доверите на висококачествено почистване, извършвано с внимание към детайлите и съобразено с вашите индивидуални изисквания.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ