Кои сме ние

Clean Expert Sofia

Фирма ,,Клийн Експерт София'' ЕООД

Професионално почистване

Ние сме екип от професионалисти, специализирани в предоставянето на почистващи услуги. Нашата мисия е да осигурим висококачествени услуги, които да отговарят на нуждите на нашите клиенти и да ги удовлетворят напълно.
Вярваме, че здравите взаимоотношения с клиентите са от съществено значение за успеха на всяка компания. Затова работим усилено, за да осигурим своевременно и професионално изпълнение на всички проекти.
Ако търсите качествени почистващи услуги, в които можете да се доверите, свържете се с нас. Ние сме готови да ви помогнем да постигнете успеха, който заслужавате.

Ние можем да почистим

Ние предлагаме

  • Еднократно основно почистване
  • Ежедневно абонаментно почистване
  • Седмично абонаментно почистване
  • Месечно абонаменто почистване

Екипът ни е изграден от професионалисти с голям и разнообразен опит в сферата на професионалното почистване. Работим само с висококачествена техника и утвърдени препрати, гарантиращи отлични резултати! 

Когато избирате фирма Clean Expert Sofia, можете да се уверите, че получавате най-доброто обслужване. Ние сме ангажирани да предоставяме отлично качество на услугите за почистване и се стремим към пълното удовлетворение на нашите клиенти.

Заявете почистването си сега и получете безплатна консултация по телефона

ПОЗВЪНЕТЕ НИ